BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, June 26, 2011

Petang yg Indah Dgn KELAB JUTAWAN

Salammm ptg semuaaa...
Hari ni hepi lagi..huhu..dapat lagi income sikit..Alhamdulilah...Sapa nk bagi kan...Sabtu&ahad pun boleh buat duit...Biz yg bessstttt&boleh dipercayaiii..Trma Kasih KELAB JUTAWAN
 Ok la, meh kita citer sedikit ye..Dulu, sya pun takut gak nak join benda2 mcm ni..Lama gak sya nk fikir nk joi ke tak..RM100 tu kira byk gak nilainya..Sya asyik fikir berbaloi ke tak?berjaya ke tak?boleh jalan ke tak?..Kemudian sya mula terfikir balik, kalau tak mencuba, smpai bila2 pun kita tak kan tahu hasilnya..Sya buat sedikit research kat internet mengenai KELAB Jutawan ni..Dan, sya tergerak hati utk join setelah meneliti semuanya.. Dan alhamdulilah, tak sampai seminggu ia mmg berhasil..
Cuma apa yg penting, usaha kita utk maju kehadapan...Usaha kena ada disetiap mana2 kejayaan...Sya bersykur  dpt join KJ ni krn dpt memberikan sya side income dgn cara yg mudah & snang...Tak memerlukan byk masa utk buat biz..masih boleh luangkan masa utk aktviti lain..Berkesan...
Anda cuba lah juga..rasai & kongsilah kegembiraan bersama...Nak tau apa itu KELAB JUTAWAN?...Jom ketahuinya disini..Hanya klik link ini-------->>>> JOM DAPATKAN SIDE INCOME (KELAB JUTAWAN) Insya-Allah...Allah selalu membantu&memberikan rezeki kpd hambanya YANG BERUSAHA...Amin...

Sisa Kisah Kita

Ptg2 mcm ni apa kata kita layan lagu sedihhhhh..besstttt gak lagu ni..sesuai utk lelaki2 yg tglkan awek dia..For u guys, JUST GO AWAY.....Layanzzzzz


Dari sisa sisa kisah kita berdua
Tak pernah ada persefahaman
Walau dalam cinta
Tiada guna penyesalan
Jangan berdusta
Usah menafikannya
Ini kesudahannya

Tangisan air mata
Tak bererti lagi
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya

Dari sisa sisa kisah kita berdua
Tiada pernah ku sangka
Akhirnya begini
Usah kau coba merayu berkata dusta
Jangan pura cinta padaku
Meminta ku kembali

Tangisan air mata
Tak bererti lagi
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya

Oh tuhan, berikanlah ku kekuatan
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya...

Saturday, June 25, 2011

Some people get into your life to make it better, and some people have to get out to make it even better.


Thursday, June 23, 2011

Hai semuaaaaaaaaaaa...
Kali ni nak ckp pasal biz je...tolak jap bab cintan cintun..Dah penat ckp pasal cintaa..Rehatkan minda jap..Baik isi kekosongan yg ada dgn buat duit...BERBALOI..Tak cayee??CUBA LAH DULU!!!..

Napa mesti kita takut untuk mencuba??Dalam hidup kita ni kena ada keberaniaan mencuba..Lagipun benda yg baik, halal & terjamin biz ni..Yg penting, USAHA kena ada..Takde duit jatuh dari langit camtu je tanpa USAHA..Lain la org main NOMBOR..Itu pun belum tentunyaa..Tp sebagai Org Islam, lebih baik berusaha sendiri...
Dalam mana2 biz takde org kena tipu..Sebenarnya kita yg tipu diri sendiri kerana langsung tak terus mencuba....Bila kita jatuh sekali,bangun lagi..Bila jatuh bangun lagi & lagi.Tak selamanya kita akan jatuh...Selagi kita mampu, jangan BERHENTI untuk mencuba & bangun dari kejatuhan..Kadang2 rezeki datang dalam keadaan kita terlalu teruk jatuh & ketika hampir berputus asa..Tak salah mencuba untuk kebaikan sendiri..Nak Berjaya Kena Ikut Orang Yang Berjaya. Nasib Diri Sendiri Kita Yang Tentukan. Bukan Orang Lain Yang Tentukan..InsyaAllah!!...SEGALANYA MUNGKIN....Amin

Monday, June 20, 2011

Mudah + Senang + Usaha = DUIT MASUK



Salam semua...
Lama rasanya tak update blog ni..going bz lately...huhu..not bz with LOVE but bz with some biz..Biz yg telah bnyak membantu memberikan sedikit mengurangkan beban dari segi KEWANGAN,..Walaupun baru join biz ni, tapi mmg mendatangkan hasil..sedikit demi sedkit..Mmg sangat mudah.& Insya-allah ditambah dengan sedikit usaha akan memberikan lagi byk hasil..Usaha membawa kepada kejayaan.


"Barang siapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka. Dan barang siapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah talah mengadakan kententuan bagi tiap-tiap sesuatu"(At-Thalaq:2-3).


Walauapa pun yg kita ceburi utk mencari rezeki, sntsa la beringat bahawa REZEKI ini bergantung dari NIAT & USAHA orang itu sendiri..Tak ada rezeki yg dtg bergolek tnpa ada sebarang usaha yg dilakukan..Sya akui bahawa join biz ini mmg mudah TETAPI masih memerlukan usaha & kesabaran... Insya-Allah kita akan berhasil mendapatkan rezeki jika kita mempunyai niat yg baik utk merubah hidup melalui jalan yg baik...


Apa yg amat mengembirakan bila mendapat hasil dr sedikit usaha yg kita berikan..Berbaloi bukan? duit masuk seperti bonus dihujung tahun..Duit masuk sedikit demi sedikit & tak mustahil akan LEBIH dr apa yg kita jangkakan..Pd sya, keja opis hour bukan penghalang utk mendapatkan duit lebih dr biz ini..Sangat MUDAH, SENANG & akan DIBANTU oleh Bro Sujairi Saidali..Sapa nak bagi RM250 sebulan & meningkat nilainya bulan demi bulan..Jangan kata boleh dibuat di rumah, opis&dimana2 pun boleh dibuat..Skrg sya boleh buat duit dgn menonton tv, layan Youtube, fb Twitter, chatting & makan..huhu..Bila tido, bgun esoknya mmg akan ada duit yg akan masuk..Insya-Allah...Mmg berhasil KELAB JUTAWAN ini..Pada mulanya sya berfikir hmpir sebulan utk join kelab jutawan ini tapi melihat dr hasilnya, sya tak rugi menyertai Kelab Jutawan ini..Selain boleh melakukan sendiri, tunjuk ajar juga diberikan oleh Bro Sujairi Saidali..


Soooooooooo, nak tunggu apa lagi...Join la Kelab Jutawan sekarang utk merubah nsaib & melepaskan diri anda dari bebanan kewangan..Ianya BERHASIL...KLIK DISINI utk informasi selanjutnya...Jangan berlengah lagi..Siapa lagi yg boleh merubah nasib kita selain diri kita sendiri. INGATLAH :

"Allah tidak akan merubah nasib suatu kaum sebelum kaum tersebut merubah nasibnya sendiri"


Insya-Allah, setelah join biz ini, kita akan mendapat hasil dr usaha kita sendiri & tunjukajar sifu yg profesional..Segalanya Mungkin...Insya-Allah.....



Wednesday, June 15, 2011

I Do - Colbie Caillat

If you spend too long holding on to the one who treats u like an option, u will miss finding 
someone who treats u like a priority..PL


Sunday, June 26, 2011

Petang yg Indah Dgn KELAB JUTAWAN

Posted by Pinky Lady at 6/26/2011 05:14:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Salammm ptg semuaaa...
Hari ni hepi lagi..huhu..dapat lagi income sikit..Alhamdulilah...Sapa nk bagi kan...Sabtu&ahad pun boleh buat duit...Biz yg bessstttt&boleh dipercayaiii..Trma Kasih KELAB JUTAWAN
 Ok la, meh kita citer sedikit ye..Dulu, sya pun takut gak nak join benda2 mcm ni..Lama gak sya nk fikir nk joi ke tak..RM100 tu kira byk gak nilainya..Sya asyik fikir berbaloi ke tak?berjaya ke tak?boleh jalan ke tak?..Kemudian sya mula terfikir balik, kalau tak mencuba, smpai bila2 pun kita tak kan tahu hasilnya..Sya buat sedikit research kat internet mengenai KELAB Jutawan ni..Dan, sya tergerak hati utk join setelah meneliti semuanya.. Dan alhamdulilah, tak sampai seminggu ia mmg berhasil..
Cuma apa yg penting, usaha kita utk maju kehadapan...Usaha kena ada disetiap mana2 kejayaan...Sya bersykur  dpt join KJ ni krn dpt memberikan sya side income dgn cara yg mudah & snang...Tak memerlukan byk masa utk buat biz..masih boleh luangkan masa utk aktviti lain..Berkesan...
Anda cuba lah juga..rasai & kongsilah kegembiraan bersama...Nak tau apa itu KELAB JUTAWAN?...Jom ketahuinya disini..Hanya klik link ini-------->>>> JOM DAPATKAN SIDE INCOME (KELAB JUTAWAN) Insya-Allah...Allah selalu membantu&memberikan rezeki kpd hambanya YANG BERUSAHA...Amin...

Sisa Kisah Kita

Posted by Pinky Lady at 6/26/2011 04:51:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Ptg2 mcm ni apa kata kita layan lagu sedihhhhh..besstttt gak lagu ni..sesuai utk lelaki2 yg tglkan awek dia..For u guys, JUST GO AWAY.....Layanzzzzz


Dari sisa sisa kisah kita berdua
Tak pernah ada persefahaman
Walau dalam cinta
Tiada guna penyesalan
Jangan berdusta
Usah menafikannya
Ini kesudahannya

Tangisan air mata
Tak bererti lagi
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya

Dari sisa sisa kisah kita berdua
Tiada pernah ku sangka
Akhirnya begini
Usah kau coba merayu berkata dusta
Jangan pura cinta padaku
Meminta ku kembali

Tangisan air mata
Tak bererti lagi
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya

Oh tuhan, berikanlah ku kekuatan
Jangan kau ganggu aku lagi
Jangan kau coba tuk permainkan
Sakit di hati yang rapuh ini
Yang telah kau hancurkan
Yang kini sudah tertutup buatmu
Untuk selamanya
Tuk selamanya...

Saturday, June 25, 2011

Posted by Pinky Lady at 6/25/2011 09:54:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Some people get into your life to make it better, and some people have to get out to make it even better.


Thursday, June 23, 2011

Posted by Pinky Lady at 6/23/2011 11:35:00 AM
Reactions: 
0 comments Links to this post
Hai semuaaaaaaaaaaa...
Kali ni nak ckp pasal biz je...tolak jap bab cintan cintun..Dah penat ckp pasal cintaa..Rehatkan minda jap..Baik isi kekosongan yg ada dgn buat duit...BERBALOI..Tak cayee??CUBA LAH DULU!!!..
Napa mesti kita takut untuk mencuba??Dalam hidup kita ni kena ada keberaniaan mencuba..Lagipun benda yg baik, halal & terjamin biz ni..Yg penting, USAHA kena ada..Takde duit jatuh dari langit camtu je tanpa USAHA..Lain la org main NOMBOR..Itu pun belum tentunyaa..Tp sebagai Org Islam, lebih baik berusaha sendiri...
Dalam mana2 biz takde org kena tipu..Sebenarnya kita yg tipu diri sendiri kerana langsung tak terus mencuba....Bila kita jatuh sekali,bangun lagi..Bila jatuh bangun lagi & lagi.Tak selamanya kita akan jatuh...Selagi kita mampu, jangan BERHENTI untuk mencuba & bangun dari kejatuhan..Kadang2 rezeki datang dalam keadaan kita terlalu teruk jatuh & ketika hampir berputus asa..Tak salah mencuba untuk kebaikan sendiri..Nak Berjaya Kena Ikut Orang Yang Berjaya. Nasib Diri Sendiri Kita Yang Tentukan. Bukan Orang Lain Yang Tentukan..InsyaAllah!!...SEGALANYA MUNGKIN....Amin

Monday, June 20, 2011

Mudah + Senang + Usaha = DUIT MASUK

Posted by Pinky Lady at 6/20/2011 11:54:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post


Salam semua...
Lama rasanya tak update blog ni..going bz lately...huhu..not bz with LOVE but bz with some biz..Biz yg telah bnyak membantu memberikan sedikit mengurangkan beban dari segi KEWANGAN,..Walaupun baru join biz ni, tapi mmg mendatangkan hasil..sedikit demi sedkit..Mmg sangat mudah.& Insya-allah ditambah dengan sedikit usaha akan memberikan lagi byk hasil..Usaha membawa kepada kejayaan.


"Barang siapa bertakwa kepada Allah, nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberi rezeki kepadanya tanpa di sangka-sangka. Dan barang siapa yang bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkannya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan yang dikehendakiNya. Sesungguhnya Allah talah mengadakan kententuan bagi tiap-tiap sesuatu"(At-Thalaq:2-3).


Walauapa pun yg kita ceburi utk mencari rezeki, sntsa la beringat bahawa REZEKI ini bergantung dari NIAT & USAHA orang itu sendiri..Tak ada rezeki yg dtg bergolek tnpa ada sebarang usaha yg dilakukan..Sya akui bahawa join biz ini mmg mudah TETAPI masih memerlukan usaha & kesabaran... Insya-Allah kita akan berhasil mendapatkan rezeki jika kita mempunyai niat yg baik utk merubah hidup melalui jalan yg baik...


Apa yg amat mengembirakan bila mendapat hasil dr sedikit usaha yg kita berikan..Berbaloi bukan? duit masuk seperti bonus dihujung tahun..Duit masuk sedikit demi sedikit & tak mustahil akan LEBIH dr apa yg kita jangkakan..Pd sya, keja opis hour bukan penghalang utk mendapatkan duit lebih dr biz ini..Sangat MUDAH, SENANG & akan DIBANTU oleh Bro Sujairi Saidali..Sapa nak bagi RM250 sebulan & meningkat nilainya bulan demi bulan..Jangan kata boleh dibuat di rumah, opis&dimana2 pun boleh dibuat..Skrg sya boleh buat duit dgn menonton tv, layan Youtube, fb Twitter, chatting & makan..huhu..Bila tido, bgun esoknya mmg akan ada duit yg akan masuk..Insya-Allah...Mmg berhasil KELAB JUTAWAN ini..Pada mulanya sya berfikir hmpir sebulan utk join kelab jutawan ini tapi melihat dr hasilnya, sya tak rugi menyertai Kelab Jutawan ini..Selain boleh melakukan sendiri, tunjuk ajar juga diberikan oleh Bro Sujairi Saidali..


Soooooooooo, nak tunggu apa lagi...Join la Kelab Jutawan sekarang utk merubah nsaib & melepaskan diri anda dari bebanan kewangan..Ianya BERHASIL...KLIK DISINI utk informasi selanjutnya...Jangan berlengah lagi..Siapa lagi yg boleh merubah nasib kita selain diri kita sendiri. INGATLAH :

"Allah tidak akan merubah nasib suatu kaum sebelum kaum tersebut merubah nasibnya sendiri"


Insya-Allah, setelah join biz ini, kita akan mendapat hasil dr usaha kita sendiri & tunjukajar sifu yg profesional..Segalanya Mungkin...Insya-Allah.....



Wednesday, June 15, 2011

I Do - Colbie Caillat

Posted by Pinky Lady at 6/15/2011 12:38:00 PM
Reactions: 
0 comments Links to this post
If you spend too long holding on to the one who treats u like an option, u will miss finding 
someone who treats u like a priority..PL


Be Yourself.....Like me...

Quotes Myspace Comments

That's Me...

About Me Myspace Comments

Mencuba Yang Terbaik..

Quotes Myspace Comments

Yezaaaaaaaaaaa

About Me Myspace Comments

Terima Kasih Semua

Ini Lah AKU....


Tak Apa

Quotes Myspace Comments

Life Must Go On

Quotes Myspace Comments

Thanks a Lot


Recent Posts

Terima Kasih..

Alhamdulillah